Serveres i rocksglass med knust is.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Serveres i rocksglass med knust is.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Bjørn T Arntsen
Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.
Om sommeren er havabbor en hyppig gjest i fiskedisken. Med denne oppskriften får du garantert mersmak.
Les hele sakenSitronsorbet er en klar sommerfavoritt. Denne voksne versjonen skaper stor glede rundt bordet som alternativ til dessert.
Les hele sakenKylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.
Les hele sakenHer foreslår vi å legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av. Så enkelt og så godt.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Chianti og Toscana når Chiara Leonini fra det anerkjente vinhuset Fèlsina inntar hovedstaden.
Les hele sakenSider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.
Les hele saken