mat- og vinklubb
Du vil garantert trives i Apéritifs Mat- & vinklubb. Se alt du har gått glipp av
Foto: (Juanmonino)

Du vil garantert trives i Apéritifs Mat- & vinklubb. Se alt du har gått glipp av

Som abonnent får du lese vintips og tester før alle andre. Du får også rabatt på alle våre arrangementer, i tillegg til masse annet interessant lesestoff.
30 Oktober 2020 - 08:02

Vi gleder oss til å gi deg lesestoff som du ikke finner andre steder. Lesestoff som det er lagt mye arbeid i av dyktige journalister som er svært kunnskapsrike når det gjelder mat og drikke. De skriver for deg og de andre mene når du melder inn.

Her kan du se alt du har gått glipp av

Bli abonnent i dag

Hvis du vil ha en smakebit på alt det spennende artikkelstoffet du får tilgang på, trykk her

Du blir først til mølla og får tak i godbitene

Som abonnent får du første mulighet til å lese Apéritifs populære faste spalter som Ukens vin og Godbiter i pollisten, signert vår redaktør Aase E. Jacobsen. Hennes artikler gjør at vinene som anbefales fort blir utsolgt. Du får du tilgang til artiklene én til to dager via epost før alle andre. Dermed kan du sikre deg de gode kjøpene.

I tillegg får du tips til ekstra spennende viner som kommer til Norge i svært begrenset antall og som du må være abonnent for å lese om.

Rabatt på vinsmakinger og middager

Apéritif tilbyr mer enn 170 vinkurs, middager og messer i løpet av et år, ikke bare i Oslo, men også i Trondheim og snart også andre byer. Når du melder deg inn får du rabatt på alle våre kurs, også for ditt følge.  Og ikke minst får du muligheten til å melde deg på før alle andre.


Du inviteres også til Winemakers Dinner kun for abonnenter, eller til spesielle vinkurs hvor du får smake sjeldne viner.

Les magasinet Apéritif digitalt

Du kan lese det populære papirmagasinet vårt digitalt. Papirutgaven koster kr 895 kr for ett år. Magasinet kommer ut 8 ganger i året med fristende lesestoff fra hele verden. Hele siste årgang ligger klar for deg. 

 

Spennende lesestoff bare for abonnenter

Du får reportasjer om restauranter, barer, mattradisjoner fra hele verden. Vi serverer også tester av vin og annet god drikke.

Rabatt på «verdens beste vinglass»

Skulle du ønske at du kun hadde ett vinglass som passet til alle typer vin? Det kan du sikre deg som abonnent med en rabatt som monner. Den verdensberømte vinskribenten Jancis Robinson har sammen med den prisbelønte designeren Richard Brendon laget et slikt.  Også en karaffel.

Nyhetsbrev hver uke med oppdaterte tilbud

Du får et eget nyhetsbrev hver uke der alle tilbudene til deg er med. På forsiden vår ligger det alltid saker kun for abonnenter. Du kan også gå til klubbsiden der finner du alle nye og eldre saker.

For alt dette betaler kun 495 kroner for ett år. Du kan også bestille månedsabonnement som koster 85 kroner.

Her du bestiller abonnement

Abonnementet løper til det blir sagt opp. Se vilkårene her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De beste julevinene står allerede og venter på deg i polhyllene
+
Ukens vin

De beste julevinene står allerede og venter på deg i polhyllene

At disse vinene har noe med jul å gjøre, er selvsagt bare min fantasi, og at jeg ikke liker julepyntede viner. Det er innholdet som betyr noe, og dette er i en egen liga.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag leverposteien selv i år
Julemat
Hjemmelaget leverpostei

Lag leverposteien selv i år

Inviter noen venner til et juleverksted hvor dere lager leverpostei sammen og benytter anledningen til å smake på godsakene. Selvsagt med en forsmak på julen i drikkefølget.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne perlen finnes fortsatt noen få flasker igjen av
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Denne perlen finnes fortsatt noen få flasker igjen av

Men fortvil ikke om du kommer for sent, for fra samme solide produsent er det flere andre godbiter å fylle så vel glass som kjeller med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De beste julevinene står allerede og venter på deg i polhyllene
+
Ukens vin

De beste julevinene står allerede og venter på deg i polhyllene

At disse vinene har noe med jul å gjøre, er selvsagt bare min fantasi, og at jeg ikke liker julepyntede viner. Det er innholdet som betyr noe, og dette er i en egen liga.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag leverposteien selv i år
Julemat
Hjemmelaget leverpostei

Lag leverposteien selv i år

Inviter noen venner til et juleverksted hvor dere lager leverpostei sammen og benytter anledningen til å smake på godsakene. Selvsagt med en forsmak på julen i drikkefølget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Musikken er like viktig som maten og drikken – sjekk denne spillelisten
Annonse

Musikken er like viktig som maten og drikken – sjekk denne spillelisten

Høsten er lik god mat og drikke og stemningsfull musikk. Les hva som er mat- og drikkefavorittene til artistene Gundelach og James Arthur, mens du lytter til spillelisten vi har laget til deg. «Høststemning» for nettopp perfekt høststemning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe
Julemat
Drikke til ribbe

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe

Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Winemakers Dinner: Forføreriske viner fra Châteauneuf-du-Pape møter sesongens beste råvarer på Stock
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner: 31. januar i Oslo

Winemakers Dinner: Forføreriske viner fra Châteauneuf-du-Pape møter sesongens beste råvarer på Stock

Det blir en smaksopplevelse uten like når 8 enestående viner fra Rhône-dalen blir satt til Stocks spesialkomponerte 5-retters meny denne vinterkvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne perlen finnes fortsatt noen få flasker igjen av
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Denne perlen finnes fortsatt noen få flasker igjen av

Men fortvil ikke om du kommer for sent, for fra samme solide produsent er det flere andre godbiter å fylle så vel glass som kjeller med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her