mat- og vinklubb
Bli abonnent og skaff deg alle vintipsene, rabattene og fordelene
Foto: (Juanmonino)

Bli abonnent og skaff deg alle vintipsene, rabattene og fordelene

Som abonnent får du lese vintips og tester forbeholdt deg. Du får også rabatt på alle våre arrangementer, i tillegg til masse annet interessant lesestoff. Du kan velge mellom flere abonnementspakker.
08 November 2019 - 11:45

Vi gleder oss til å gi deg lesestoff som du ikke finner andre steder. Lesestoff som det er lagt mye arbeid i av dyktige journalister som er svært kunnskapsrike når det gjelder mat og drikke. De skriver for deg og de andre mene når du melder inn.

Her kan du se alt du har gått glipp av

Bli abonnent i dag - du kan velge mellom flere abonnementspakker

Du blir først til mølla og får tak i godbitene

Som abonnent får du enerett til å lese Apéritifs populære faste spalter som Ukens vin og Godbiter i pollisten, signert vår redaktør Aase E. Jacobsen. Hennes artikler gjør at vinene som anbefales fort blir utsolgt. Du får du tilgang til artiklene én til to dager via nyhetsbrev før sakene ligger på forsiden. Dermed kan du sikre deg de gode kjøpene.

I tillegg får du tips til ekstra spennende viner som kommer til Norge i svært begrenset antall og som du må være abonnent for å lese om.

Ikke minst går du en ukentlig spalte om unike mat- og drikkekombinasjoner skrevet av våre erfarne spaltister.

Rabatt på vinsmakinger og middager

Apéritif tilbyr mer enn 170 vinkurs, middager og messer i løpet av et år, ikke bare i Oslo, men også i Trondheim og snart også andre byer. Når du melder deg inn får du rabatt på alle våre kurs, også for ditt følge.  Og ikke minst får du muligheten til å melde deg på før alle andre.

Du inviteres også til Winemakers Dinner kun for abonnenter, eller til spesielle vinkurs hvor du får smake sjeldne viner.

Få magasinet Apéritif i postkassen - eller les det digitalt

Du kan lese det populære papirmagasinet digitalt eller du kan få det levert på dørmatta eller postkassen åtte ganger i året.  Alltid med fristende lesestoff fra hele verden. Avhengig av hvilken abonnementspakke du velger.

Her ser du valgene og bestiller abonnement

Som abonnent har du tilgang til digitale utgaver tilbake til 2019.

Spennende lesestoff bare for abonnenter

Du får reportasjer om restauranter, barer, mattradisjoner fra hele verden. Vi serverer også tester av vin og annet god drikke.

Rabatt på «verdens beste vinglass»

Skulle du ønske at du kun hadde ett vinglass som passet til alle typer vin? Det kan du sikre deg som abonnent med en rabatt som monner. Den verdensberømte vinskribenten Jancis Robinson har sammen med den prisbelønte designeren Richard Brendon laget et slikt.  Også en karaffel.

Nyhetsbrev hver uke med oppdaterte tilbud

Du får et eget nyhetsbrev hver uke der alle tilbudene til deg er med. På forsiden vår ligger det alltid saker kun for abonnenter. Du kan også gå til klubbsiden der finner du alle nye og eldre saker.

Vi har satt sammen flere abonnementspakker som du kan velge blant

Her ser du valgene og bestiller abonnement

Abonnementet løper til det blir sagt opp. Se vilkårene her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her