Mudle sammen lime, bær og sukker i et rocksglass. Fyll opp med knust is og ha over vodkaen - rør godt.
Pyntes med lime og bær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Mudle sammen lime, bær og sukker i et rocksglass. Fyll opp med knust is og ha over vodkaen - rør godt.
Pyntes med lime og bær.
Sendt inn av DIAGEO
Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.
Dette er en spennende og i særdeleshet bærfruktig smaksbombe. Utpå sommeren kan du kanskje til og med plukke bærene selv?
Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.
Les hele sakenSafranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTa for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele saken