Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Mens de fleste lager cocktailklassikeren Side Car med like mengder cognac, likør og sitron, ville Hary Craddock det annerledes.
Denne coctailen kan du drikke året rundt. Den er selvfølgelig selvskreven på nyttårsaften.
Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.
En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.
Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Bare prøv denne oppskriften på hjemmelagde seikarbonader med stuede grønnsaker.
Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.