Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Mens de fleste lager cocktailklassikeren Side Car med like mengder cognac, likør og sitron, ville Hary Craddock det annerledes.
Denne coctailen kan du drikke året rundt. Den er selvfølgelig selvskreven på nyttårsaften.
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.