Ha litt Angoustura i et Champagneglass og rør i sukker. Ha så litt brandy og topp med Champagne. Pynt med en appelsinskive. En Cocktail for de store anledninger.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne coctailen kan du drikke året rundt. Den er selvfølgelig selvskreven på nyttårsaften.
Ha litt Angoustura i et Champagneglass og rør i sukker. Ha så litt brandy og topp med Champagne. Pynt med en appelsinskive. En Cocktail for de store anledninger.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Dette er drinken for deg som ikke får nok bløtkake. Fløte og jordbær er en sikker vinner, og denne relativt alkoholsvake drinken er intet unntak.
Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig gode og populære.
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenMen også det lille kicket fra chili setter et umiskjennelig preg. La det bli en hot torsdag og den kan godt bli kjøttfri om du ønsker det.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele saken