Denne varianten av mojito er så enkel at den kan lages selv med begrenset utvalg, en klunk lys rom har du sikkert i barskapet; frisk mynte og hel kardemomme, sitron og ingefærøl, fås tak i overalt.
Denne varianten av mojito er så enkel at den kan lages selv med begrenset utvalg, en klunk lys rom har du sikkert i barskapet; frisk mynte og hel kardemomme, sitron og ingefærøl, fås tak i overalt.
Den tradisjonelle Mojitoen går ikke av moten. Men alt som er godt kan bli enda bedre. Med moreller og kirsebær, og i stedet for mynte, lurer vi inn litt sitronmelisse. Du blir garantert ikke skuffet.
I en mojito brukes som oftest hvit rom. Med ekstra sterk brun rom og brunt sukker i stedet for hvitt, blir det mer trøkk og smak. Prøv Queen’s Park Swizzle.
Skal du lage mojito må du gjøre det slik den lages på Cuba. Der får du bare den ekte utgaven, og ikke slik vi er vant med i Norge.
Mojito er fortsatt en av landets mest populære drinker. Folk får ikke nok av denne romdrinken med mynte og lime. Det finnes et utall varianter. Denne er en av de beste.
Det som skiller denne mojitoen fra andre er innslaget av pasjonsfrukt. Det gir den et deilig tuch av sommer.
Denne drinkoppskriften er komponert av Stig Bareksten. Du vil ikke angre hvis du mikser denne selv.
Denne drinken smaker herlig. Med lys rom passer den utmerket en varm sommer dag
Sjokolademelk og rom er det som skal til for å mikse denne drinken - som kan serveres både kald og varm.
Denne drinken har litt mojito, litt daiquiri og litt pina colada i seg.
Lag en herlig drink med rom og grapefruktsoda. Vil du ha den ekstra frisk kan du bruke limejuice.
Du behøver ikke være Pokemon-entusiast for å nyte denne cocktailen som er både syrlig, fruktig, søt, fyldig og frisk.
Bak det rosa utseendet skjuler det seg en forfriskende grapefrukt og rom-drink kreert av Jim Meehan, mannen bak Banks-romen.
Denne klassikeren ble skapt av Fred L. Myers til åpningen av hans romdestilleri i Monymusk på Sør-Jamaica i 1879. Mens andre mener den kommer fra Planter's Hotel i Charleston.
Svensk punsj skiller seg fra den karibiske Planter's Punch ved at den er basert på arrack - sukkerrørbrennevin fra Indonesia. Sammen med andre eksotiske ingredienser som sukker, te, krydder og sitron.
Med en drinkoppskrift som er lett å gjenskape hjemme, for her er ingen ingredienser som trenger lang tid på å bli ferdig. Genistreken er rett og slett å kombinere kjente elementer på en ny måte