Ekte mojito
Foto: Sentralen as

Ekte mojito

Skal du lage mojito må du gjøre det slik den lages på Cuba. Der får du bare den ekte utgaven, og ikke slik vi er vant med i Norge.

Fremgangsmåte

Alle ingredienser helles i et glass fylt med isbiter.

Rør om, topp opp med knust is og tilsett garnityr etter ønske.

Tips 1: Husk å slå myntekvasten mot håndflaten for å få ut oljen.
 
Tips 2: Tilsett Angostura for å balansere smakene.
 
Tips 3: Mynten på Cuba er totalt annerledes enn mynte vi får tak i her. Den cubanske har en mer urteaktig smak. Smak derfor på mynten før du velger. Det lønner seg å kjøpe mynte i innvandrerbutikker. Den er gjerne kraftigere i smaken.
 

Sendt inn av Chris Grøtvedt

Forsiden akkurat nå
Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Himkok tenker nytt og lanserer cocktail- og designmeny

Designelementene skal sågar auksjoneres den 11. september når de nye cocktailene lanseres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slike pannekaker har du (kanskje) ikke smakt før
Dagens rett

Slike pannekaker har du (kanskje) ikke smakt før

Her får du oppskriften på knallgode maispannekaker med sprøstekt bacon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt
+
Tester

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt

Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.

Les hele saken