Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er en spennende og i særdeleshet bærfruktig smaksbombe. Utpå sommeren kan du kanskje til og med plukke bærene selv?
Oppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.
Det er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.
Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Det er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.
Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.