Glem (nesten) alt du har lært om juleribba - Saltbaking er hemmeligheten til knasende sprø svor og saftig ribbe.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Glem (nesten) alt du har lært om juleribba - Saltbaking er hemmeligheten til knasende sprø svor og saftig ribbe.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenI denne flasken er det druer som normalt skulle vært i viner som koster mer enn dobbelt så mye.
Les hele sakenChairo stew er en gryterett fra Bolivia som varmer og lyser godt opp i høstmørket. Og en fin rett å servere til sultne halloween-feirende.
Les hele sakenEr du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenBruschetta kan du lage med en rekke gode råvarer. Ofte benyttes det ikke kjøtt, men kun tomater, parmesan, olivenolje og godt salt. I dag er den imidlertid laget med pastrami og myk lettsmeltet ost.
Les hele sakenDen koster dessuten bare 189,90 - og finnes på nesten alle pol. Nå kommer en like godt priset rødvin fra samme produsent.
Les hele saken