ingredienser

Oppskrifter som inneholder Champagne

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 5 minutter

    En svært elegant kombinasjon av akevitt og champagne som passer som velkomstdrink eller til forretter med sjømat.

  • 5 minutter

    I denne drinken får du med deg det beste fra tre leire, multer gin og champagne. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.

  • 5 minutter

    I denne varianten av Snowball har vi byttet ut den tradisjonelle Spriten med champagne. Gjett om den blir bedre?

  • 5 minutter

    Den drinken er mikset av en av Norges aller mest meritterte bartendere, Jonas Junge. Han har latt seg inspirere av den klassiske champagnecocktailen, men med sin egen lille twist.

  • 5 minutter

    Det som er helt sikkert er at mannen som står bak denne drinken er bartenderen Douglas Ankrah da han i 2002 jobbet på The Townhouse Bar i Knightsbridge, London.

  • 5 minutter

  • placeholder
  • 10 minutter

    Nøyaktig når denne klassiske drinken så dagens lys er det ingen som med sikkerhet kan si, men den dukket opp i løpet av første verdenskrig. Den har til og med hentet navnet sitt fra en franskbygd 75 mm's kanon!

  • 5 minutter

    Om du ikke er ihuga akevittelsker, har du helt sikkert litt akevitt til overs. Det kommer godt med til denne vrien på en champagnecocktail.

  • 10 minutter

    Her er oppskriften på en deilig champagnecocktail der god cognac er med på å å sette prikken over ien.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

  • 10 minutter

    Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac

  • 5 minutter

    Denne er så enkel som en drink kan bli - bare stout (eller porter) og vin med bobler. For mange sikkert utenkelig å mikse øl og vin. Du blir overrasket over hvor godt det smaker.

Forsiden akkurat nå
Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne middagen lager du på 15 minutter - og får julestemning på kjøpet
Dagens rett

Denne middagen lager du på 15 minutter - og får julestemning på kjøpet

Vi er midt i juleinnspurten, og da er dette lettlagde middagsforslaget med risotto og julepålegg eller rester perfekt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken