Entrecôte har fin fettmarmorering som gjør at det er lett å lykkes med den på grillen. Med dressing av balsamico og extra virgin olivenolje blir det fest.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Entrecôte har fin fettmarmorering som gjør at det er lett å lykkes med den på grillen. Med dressing av balsamico og extra virgin olivenolje blir det fest.
De er dessuten veldig raske å lage.
Les hele sakenMens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenFor hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?
Les hele sakenDenne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.
Les hele sakenNudler blir ekstra gode når de stekes med kylling som i Thailand.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele saken