Å blande råvarer fra hav og land er slett ikke uvanlig. I tillegg smaker det godt Prøv denne oppskriften med kylling og krabbe.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Å blande råvarer fra hav og land er slett ikke uvanlig. I tillegg smaker det godt Prøv denne oppskriften med kylling og krabbe.
Toscakake er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av.
Les hele sakenNovembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenChairo stew er en gryterett fra Bolivia som varmer og lyser godt opp i høstmørket. Og en fin rett å servere til sultne halloween-feirende.
Les hele sakenEr du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenHvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 6 flotte lagringsviner!
Les hele sakenI denne flasken er det druer som normalt skulle vært i viner som koster mer enn dobbelt så mye.
Les hele saken