Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
Rester av juleribba gjør seg utmerket i taco. Raskt og enkelt er det også.
Denne klassiske chilenske salaten er perfekt til empanadas.
Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
Denne lakseretten må du bare prøve deg på. Her er spennende smaker som ikke spesielt ofte kjennetegner laks. Med den spicy rømmekremen blir retten en fulltreffer for alle rundt bordet.
Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.
Her får du en annerledes og superrask pølsemiddag med spennende smak av Mexico.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.