Uer er en deilig fisk. Her gir vi deg oppskriften på hvordan du kan servere den på en uvanlig måte. Du pakker den inn i butare.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Uer er en deilig fisk. Her gir vi deg oppskriften på hvordan du kan servere den på en uvanlig måte. Du pakker den inn i butare.
At Jessica Litaud er inspirert av Jean-François Ganevat og Jean-Marie Guffens, er med på å skille hennes viner fra andre i Burgund.
Les hele sakenDet vil si de aller minste må du se bort fra. Men de andre kan by på dette knallkjøpet av en bordeaux som på toppen av det hele er økologisk framstilt.
Les hele sakenGull i Nordisk for sommelierer ble Nikolai Haram Svortes 11 medalje i norske og nordiske konkurranser.
Les hele sakenStavangers fremste bartenderstjerne Benjamin Aarsland stakk av med seieren i konkurransen Buffalo Trace – Perfectly Untamed.
Les hele sakenNår lammekjøttet får smak av Spania, er det naturlig at også drikkefølget kommer derfra.
Les hele sakenGeisenheim-professor Monika Christmann får det som hun forutså – naturvinelskerne og -haterne møtes på broen over den tidligere avgrunnen dem imellom.
Les hele saken