Har du rester av limoncello i barskapet fra siste italiareise, vet du nå hva du skal bruke den til. Limoncello er i polets basisutvalg. O
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Har du rester av limoncello i barskapet fra siste italiareise, vet du nå hva du skal bruke den til. Limoncello er i polets basisutvalg. O
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele sakenOst, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenNår julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.
Les hele saken