Har du rester av limoncello i barskapet fra siste italiareise, vet du nå hva du skal bruke den til. Limoncello er i polets basisutvalg. O
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Har du rester av limoncello i barskapet fra siste italiareise, vet du nå hva du skal bruke den til. Limoncello er i polets basisutvalg. O
Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.
Les hele sakenDenne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.
Les hele sakenEn favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDen kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.
Les hele sakenRenskåret svinekjøtt stekes raskt i panne og fylles i pitabrød med sprø salat og tomater og så mye chilisaus du liker. Enkelt, men også veldig godt.
Les hele sakenVi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Les hele saken