ingredienser

Oppskrifter som inneholder rød vermut

Oppskriftstype

Ingredienser

  • placeholder
    5 minutter

    Tanqueray Flor de Sevilla gir en ekstra god dybde i appelsinsmaken til en negroni cocktail med både sødme og bitterhet.

  • 5 minutter

    Negroni sbagliato betyr en mislykket eller feilet negroni - feilen består i at gin er erstattet med musserende vin.

  • 5 minutter

    Negroni med Cynar i stedet for Campari gir en mildere, mindre bitter mer vegetal/urteaktig drink.

  • 5 minutter

    En klassiker skapt av bartenderlegenden Ada Coleman da hun jobbet på The American Bar på Savoy i London.

  • 5 minutter

    Denne franske bourbonklassikeren er superenkel å mikse.

  • 5 minutter

    En Bobby Burns med akevitt istedenfor skotsk whisky. Tre krydrete drikker blandet sammen til en rik og varmende cocktail.

  • 10 minutter

    Den klassiske Pimm’s Cup er et enkelt alternativ som garantert faller i smak. Med denne oppskriften får du vår variant.

  • 5 minutter

    Denne klassikeren skal ha blitt laget for Winston Churchill før han ble statsminister av bartenderen Jim Gilmore på The American Bar på Savoy i London.

  • 5 minutter

    Drinken med det romantiske navnet Main dans la main, altså hånd i hånd, er laget av bartender Milan Petrák på Pigalle i Oslo. Navnet spiller like mye på at cognacen matcher så godt med appelsin.

  • 5 minutter

    En klassisk negroni har fått ny oppmerksomhet og er en drink som etterlater et varig og positivt smaksinntrykk.

Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mango gjør susen i denne wokoppskriften
Dagens rett
Wok med mango

Mango gjør susen i denne wokoppskriften

Men også det lille kicket fra chili setter et umiskjennelig preg. La det bli en hot torsdag og den kan godt bli kjøttfri om du ønsker det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken