Ha alle ingrediensene i en shaker med is. Rist godt og server over is. Pynt med appelsinskall.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Drinken med det romantiske navnet Main dans la main, altså hånd i hånd, er laget av bartender Milan Petrák på Pigalle i Oslo. Navnet spiller like mye på at cognacen matcher så godt med appelsin.
Ha alle ingrediensene i en shaker med is. Rist godt og server over is. Pynt med appelsinskall.
Sendt inn av Milan Petrák, Pigalle
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele sakenNår Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenDenne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
Les hele sakenI denne oppskriften får laksekotelettene et enkelt, men veldig smaksrikt følge som også tilfredsstiller vegetariske behov. Prøv bare selv.
Les hele sakenDe beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Les hele saken