Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her har lammekjøttet erstattet storfekjøtt i en fransk klassiker, boeuf bourgignon.
Vi starter julesesongen med en knallrød og farlig god drink. Harahorn X-Mas Edition Gin sørger for julestemningen og tranebærjuice for friskheten.
Toscakake er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.
Vi starter helgen med en riktig så smaksrik kyllingrett.
I denne flasken er det druer som normalt skulle vært i viner som koster mer enn dobbelt så mye.