Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.
Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.
Det høres kanskje rart ut å ha omelett oppi en suppe, men ifølge japansk matlaging er det slett ikke uvanlig. Heller tvert om. Det er uansett en fin måte å gi en klar fiskesuppe ekstra fylde.
Legg et kyllinglår på grillen og lag en saus som du kanskje må på polet får å få til. Kanskje har du noen skvetter allerede.
Lag en skikkelig festdessert med vingelé, skogsbær og mandelkaker. Garantert en suksess hos alle du har rundt bordet.
Legg steinbit i panna og lag karamellisert løk. Garantert en suksess når du følger denne oppskriften.
Denne oppskriften med ishavsrøye tar litt tid, men den lager seg nesten helt selv i ovnen ved lav temperatur.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
Denne dessertkaken er kjent som Hawaiian Upside-Down Dessert på menyer i USA.