Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er garantert verdt å vente på
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er garantert verdt å vente på
Men også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Les hele sakenCognacs sentmodnende grand cru Grande Champagne spiller selvsagt hovedrollen når 200 år skal markeres.
Les hele sakenNovembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenSelv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.
Les hele sakenSuppe er en kunst som er de fleste forunt å prøve seg på - dagens klassiker er en skikkelig smaksbombe.
Les hele sakenOksestek er det vi kaller en virkelig tradisjonell søndagsmiddag. Kanskje i større grad for noen tiår tilbake, men fortsatt vekker retten gode følelser.
Les hele saken