Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på Kalkun-stuffing av brød.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på Kalkun-stuffing av brød.
Ikke minst gir de en unik mulighet til å smake to så ulike årganger samtidig, at forskjellene faktisk kjennes og at kvaliteten er like høy.
Les hele sakenDen heter i tillegg tørst på fransk, så da skjønner du lett hvor vi skal hen.
Les hele sakenJa, det er faktisk mulig, for disse silvanerne er helt annerledes enn de fleste andre.
Les hele sakenDenne hvitvinen representerer det virkelig gode ved fransk vin, og da snakker vi ikke om høy status.
Les hele sakenHar du også en boks vaniljeiskrem er suksessen sikret.
Les hele sakenTo stjerner i en sveip og det 10 uker etter åpning, er noe som er de færreste forunt, men så er da også Kristian Baumanns Koan en restaurant ulik alle andre.
Les hele saken