Denne retten kommer du aldri til å glemme. Vi er overbevist om at du du kommer til å lage minst en gang ti.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne retten kommer du aldri til å glemme. Vi er overbevist om at du du kommer til å lage minst en gang ti.
Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Les hele sakenLag et thai inspirert måltid med norske råvarer - og skap en fryd for smaksløkene.
Les hele sakenTo og en halv norsk bar blant verdens 100 beste barer, er en bragd.
Les hele sakenDenne kokeboka inspirerte til å bruke de usprøytede bladene på en vinplante, men du kommer langt med grønnkål fra butikken.
Les hele sakenÅ lage en god saus er faktisk veldig enkelt. Bare prøv sausen i denne oppskriften. Den passer også til mange andre kjøttyper enn kylling.
Les hele sakenNår du kjøper en bunt med mynte, er det lett for at mesteparten havner i søpla. Lager du myntesirup, har du en ingrediens som kan brukes utover høsten. Som i denne drinken.
Les hele saken