Gulrot og appelsin gjør ikke bare denne marmeladen gylden, men også velsmakende. Deilig som pålegg brødskiva. Du kan også bruke den til kakefyll, tilbehør til stekt kylling, kalkun eller skinke.
Gulrot og appelsin gjør ikke bare denne marmeladen gylden, men også velsmakende. Deilig som pålegg brødskiva. Du kan også bruke den til kakefyll, tilbehør til stekt kylling, kalkun eller skinke.
Det er enkelt å lage solbærsyltetøy. Passer perfekt til et nybakt rundstykke, som kakefyll eller i en dessert.
Blander du jordbær og bringebær får du et fantastisk godt syltetøy. Følg oppskriften så får du smake selv.
Slik lager du deilig fruktsyltetøy med epler, plommer og pærer. Bare følg den enkle oppskriften og du har syltetøy til neste sommer.
Bringebær og rips sammen blir til et deilig syltetøy. Det tar deg maks 20 minutter. Dermed, avhengig av hvor mye du lager, har du syltetøy lenge.
Veldig godt på brødskiva eller vaflene. Du lager bringebærsyltetøy på under halvtimen og kan nyte av det veldig lenge hvis du følger vår oppskrift.
Eplemos er aller best når du lager den selv. Du kan bruke den på brødskiva, til osten eller til desserter. Det tar deg noen minutter å lage den.
Plommesyltetøy er enkelt og kjapt å lage. Passer så vel på brødskiva som i kaker og i desserter.
Et friskt og veldig godt syltetøy som kombinerer smaken av blåbær og bringebær. Deilig på brødskiva, men også i kaker og i desserter.
Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan du det på brødskiva, i desserter og i kaker.
Her er den enkle oppskriften på ripssyltetøy. Hvor syrlig du vil ha det avhenger selvfølgelig av hvor mye sukker du bruker.
Har du rester av flere bærsorter til overs kan du lage godt syltetøy som her med rips, bringebær og solbær.
Chutney laget med stikkelsbær bruker du som tilbehør til kjøtt eller fisk. Passer også veldig godt til ost og kjeks.
Stikkelsbær passer ypperlig til å lage syltetøy av. Alt du trenger er bærene, sukker og glass til å ha det i. Kjapt å lage.
Salatdressing med valmuefrø er god til en frisk fruktsalat, over finhakket rødkål, avocado i skiver og grønne druer, eller en enkel grønn salat med grapefruktfileter.