Syltet gresskar er deilig som tilbehør til kjøttretter, og setter en pikant spiss på fiskesuppe.
Syltet gresskar er deilig som tilbehør til kjøttretter, og setter en pikant spiss på fiskesuppe.
Glaserte epler er noe alle liker enten det er til Halloween eller jul. En god idé også til et barneselskap.
For deg som elsker det søte, og for barna som garanter vil like pikekyss, er dette en oppskrift som tar deg minimalt med tid før kyssene kan nytes.
Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.
En av de aller flotteste matfiskene vi har er piggvaren, og når den kommer på bordet er det duket for fest. Spesielt når den får slikt godt tilbehør som i denne oppskriften.
Andebryst tilberedt på den rette måten smaker fantastisk. Den retten med en deilig risotto og gulrotpuré blir et festmåltid.
Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.
Italienernes svar på fløtepudding finner du her i en litt lettere variant, men med all smak i behold. Med en saus av norske blåbær, bringebær, bjørnebær og rips blir dette en himmelsk dessert.
Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.
Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage en deilig vaniljesaus.