En fargerik, søt og syrlig plommesaus smaker perfekt til en saftig reinsdyrbiff, svin- eller lammefilet.
En fargerik, søt og syrlig plommesaus smaker perfekt til en saftig reinsdyrbiff, svin- eller lammefilet.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus er lett å lage og ingen kan si nei takk.
Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.
Selvfølgelig kan du kjøpe denne saften ferdig på flaske i butikken. Vi kan love deg at den blir mye bedre hvis du lager den selv, og det er enkelt.
Her har du et deilig pålegg å ha på brødskiva med frisk smak av pasjonsfrukt og sitron.
Dette er et søtt-syrlig og deilig alternativ til marmelade. Lemon curd, eller sitronsmør, er deilig både som pålegg og som fyll i kaker.
Klart du kan lage marmelade av gulrøtter. Marmeladen får en nydelig oransje farge og smaker deilig av sitron og ingefær. Servere den til ost eller bruk den som pålegg.
Appelsincurd er et søtt og syrlig alternativ til vanlig marmelade. Du kan bruke det både på brød og kjeks, i tillegg til deilige kakekremer.
Ripsgelé lager du på en to tre. Kanskje en overdrivelse det, men enkelt er det hvis du følger vår oppskrift.
Å koke gelé er enkelt som bare det. Bruk bær eller frukt som inneholder mye stivelse (pektin). Her får tipsene.
Du skal prøve å servere denne gode marmeladen til lagrede oster. Her er en med tomater og en tuch av ingefær.
Hvis du har rabarbra i hagen eller venner har, kan du lage deilig rabarbrasyltetøy med grapefrukt. Følg den veldig enkle oppskriften vi gir deg her.