St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.
Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige. Men ikke bare det. Tilbehøret med kastanjer, epelsjy, tranbær og en ekstra god potetmos gjør måltidet til en suksess.
I USA heter denne klassiskeren Virginia Turkey Salad - en utmerket måte å bruke opp rester etter kalkun- eller kyllingmiddagen.
Kyllingvinger er fingermat med masse smak, og i oppskriften du får her finner du også tips til godt tilbehør.
Dette er en fransk klassiker som bør serveres med Champagne. Det er når de serveres slik som i oppskriften at den naturlige særegne smaken kommer til sin rett.
Mange har sansen for tabasco og og mange har sild som favoritt. I denne retten er alt forent.
Mens hvitløksmajones heter alioli i Spania, er aioli den franske utgaven. Det tar deg maks femten minutter å lage den.