Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det som er så genialt er at denne retten skal lages av fiskefilet fra fryseren. Hvis du tar ut fileten 15 minutter før du skal begynne på matlagingen, blir den også veldig lett å skjære i tynne skiver. Tapenade er svært enkelt og raskt å lage.
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.