Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det som er så genialt er at denne retten skal lages av fiskefilet fra fryseren. Hvis du tar ut fileten 15 minutter før du skal begynne på matlagingen, blir den også veldig lett å skjære i tynne skiver. Tapenade er svært enkelt og raskt å lage.
En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.
Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.
Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.