Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
En deilig burger, og kan lages selv om du ikke regner deg som bohem.
Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.
Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.
Om du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.
Her får du smaken av taco(krydder), men i en annen innpakning.
Denne helgens fiskemåltid er med den luksuriøse skreien. Den har en nøytral smakskarakter som gir innspill til variert tilbehør, og passer utmerket med pesto og mengder av friske grønnnsaker.