Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Vilt også kanin, har alltid vært en viktig del av kajunsk kokekunst - det var den eneste form for kjøtt de første nybyggerne hadde.
Denne fyldig kaningryten med grønnsaker kan også lages med hare, eller sågar kylling.
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.