Avkjøl sausen i romtemperatur før den serveres.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Avkjøl sausen i romtemperatur før den serveres.
Sendt inn av Herman G
Ingen ting er så godt som hjemmelaget vaniljesaus. Så enkelt og så billig og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage en deilig vaniljesaus.
Her har du et deilig pålegg å ha på brødskiva med frisk smak av pasjonsfrukt og sitron.
Friske enkle drinker er alltid velkomne - også som en start på kvelden. Denne får drahjelp av en krydderlikør.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Les hele sakenHimkok er på 14. plass i årets Worlds50Bestbars, mens Svanen bykser fram til en 32. plass.
Les hele sakenAt Jessica Litaud er inspirert av Jean-François Ganevat og Jean-Marie Guffens, er med på å skille hennes viner fra andre i Burgund.
Les hele sakenDenne helgen gir vi deg oppskriften på en skikkelig herlig bacalao som lager seg selv mens du rigger til fest.
Les hele sakenFra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele saken