Koteletter og grønnsaker i ovn
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Koteletter og grønnsaker i ovn

Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.

Fremgangsmåte

Brun kotelettene på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg kotelettene til side og dryss over salt og pepper.

Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler. Ha litt olje i en stekepanne og fres grønnsakene til løken blir myk og blank.

Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell evt. hermetiske tomater over. Dryss på litt salt, pepper og oregano.

Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200 °C i ca. 15 minutter. Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden.

Serveres med brød eller kokt ris.

Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 78 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen