Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Thomas Gitlesen
Du har allerede vurdert denne oppskriften.
Dette er en nydelig pastasaus, som også kan brukes til laks og kjøtt.
Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.
Sausen er veldig tykk og passer meget bra til Lasagne Verde Bolognese. Den karamelliserte løken og blandingen av forskjellig kjøtt gir en utrolig rikhet, fylde og balanse i sausen.
Sausen kan fryses, lag derfor gjerne dobbel porsjon. En sterk og kraftig saus som smaker godt en kald vinterdag.
Det er når det blåser som friskest, og vinden haler og drar i både deg og båten, at det gjør ekstra godt å komme til restaurant Grøningen. Her ønskes velkommen til et eldorado av smaker og opplevelser – i et gammelt naust på en øy i havgapet.
Les hele sakenDen er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.
Les hele sakenDen holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.
Les hele sakenMed 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.
Les hele sakenHot og herlig - steinbiten tåler ganske mye når det gjelder marinader og behandling, prøv bare selv.
Les hele sakenInviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.
Les hele saken