Seiburger med tsatsiki
Foto: Synøve Dreyer

Seiburger med tsatsiki

Å lage fiskematen selv er lett som bare det. Du trenger faktisk ikke ha blender eller foodprocessor for å få et godt resultat. Prøv Seiburger med tsatsiki.

Fremgangsmåte

Mal seifileten med salt og pepper, rør inn potetmel og spe med melk til en smidig farse. Rør inn lakseterningene til slutt.

Form fire store burgere og stek dem pent brune og gjennomstekte, 3—4 minutter på hver side.

Riv gulrot og agurk fint sammen med hvitløk. Rør inn matyoghurt og smak til med salt og pepper. 

Legg salat på brødet med en skje tsatsiki på og en burger over. Dekk med den andre brødskiven og legg tomater på toppen.

Flere fristende retter med sei finner du her  

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen