Seiburger med tsatsiki
Foto: Synøve Dreyer

Seiburger med tsatsiki

Å lage fiskematen selv er lett som bare det. Du trenger faktisk ikke ha blender eller foodprocessor for å få et godt resultat.

Fremgangsmåte

Mal seifileten med salt og pepper, rør inn potetmel og spe med melk til en smidig farse. Rør inn lakseterningene til slutt.

Form fire store burgere og stek dem pent brune og gjennomstekte, 3—4 minutter på hver side.

Riv gulrot og agurk fint sammen med hvitløk. Rør inn matyoghurt og smak til med salt og pepper. 

Legg salat på brødet med en skje tsatsiki på og en burger over. Dekk med den andre brødskiven og legg tomater på toppen.

Flere fristende retter med sei finner du her  

Lyst på en burger med kjøtt så se her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen