Bland snøfriskost med hvitløk, urter, krydder og rømme. Smak dippen godt til. La den stå og trekke et par timer før servering.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Denne vrien på guacamole er med majones og ketchup. Topp som alternativ til Thousand Island-dressing.
Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.
Les hele sakenDet er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenDet er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.
Les hele sakenOppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.
Les hele saken