Yoghurtsufflé naturelle med varm kirsbærcompote
Foto: Astrid Hals

Yoghurtsufflé naturelle med varm kirsbærcompote

Fremgangsmåte

Yoghurten helles i kaffefilter så all væske får silt av (bare 4 ss av yoghurten skal brukes).

Rør sammen eggeplommer og yoghurt i en rund miksebolle. Eggehvitene piskes lett før du har i sukkeret og  pisker det til en fast og fin marengs. Vend  inn marengsen i eggeplommene og fyll opp til kanten av formen.

Stekes ved 180 °C i ca 10 min.
Vær veldig forsiktig når suffleen tas ut av ovnen da den raskt kan falle sammen eller renne ut av formen!
Kirsebærcompote:
Kok opp vann og sukker sammmen med vaniljestangen. Vend så inn kirsebærene og kok opp og jevn med maisennaen.

Server ved siden av suffleen eller lag et hull i toppen av suffleen som compoten helles i.

Sendt inn av Sverre Sætre og Erling Stenersen Sundal

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen