Likør, frukt og bær

pollisten.webp

Pris

Finn drikke til maten

  • Bourgogne Likør, frukt og bær, Frankrike Frankrike flag
    Pris: 279.90 kr Volum: 0.50 l Tilleggsutvalget (11083502)
  • Likør, frukt og bær, USA USA flag
    Pris: 244.90 kr Volum: 0.70 l Bestillingsutvalget (10963101)
  • Xanté (utsolgt)
    Likør, frukt og bær, Finland Finland flag
    Pris: 39.90 kr Volum: 0.05 l Uten utvalg (11258703)
  • Likør, frukt og bær, Danmark Danmark flag
    Pris: 319.90 kr Volum: 1.00 l Bestillingsutvalget (11104701)
  • Likør, frukt og bær, Danmark Danmark flag
    Pris: 219.20 kr Volum: 0.70 l Uten utvalg (11104501)
  • Ratafia Champenois (Champagne) Likør, frukt og bær, Frankrike Frankrike flag
    Pris: 584.00 kr Volum: 0.70 l Uten utvalg (11694901)
  • Øvrige Likør, frukt og bær, Frankrike Frankrike flag
    Pris: 399.90 kr Volum: 0.70 l Bestillingsutvalget (11681201)
  • Øvrige Likør, frukt og bær, Frankrike Frankrike flag
    Pris: 337.90 kr Volum: 0.70 l Uten utvalg (11681301)
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her