Slik endrer du passordet ditt

Vi har oppdatert nettsiden og sikkerheten vår, og noen brukere kan som følge av økte krav til passordstyrke oppleve problemer med innlogging. Følg disse trinnene dersom du ved innlogging blir bedt om å endre passord:

  1. Etter å ha logget inn med din gjeldende påloggingsinformasjon, vil det vises et vindu med beskjed om at midlertidig passord er blitt sendt til din e-postadresse. 
  2. Finn e-posten i innboksen din, kopier det midlertidige passordet og klikk på den oppgitte lenken. Sjekk søppelpost dersom du ikke ser e-posten i innboksen.
  3. I vinduet som åpnes når du har klikket på lenken, vil du bli bedt om å oppgi det midlertidige passordet samt velge nytt passord. Merk at nytt passord må inneholde minst ett tall, én stor og én liten bokstav, samt bestå av minimum 8 tegn totalt.


Når du har gått gjennom disse trinnene, vil du være innlogget og kan bruke din konto som normalt. 

Skulle du glemme ditt nye passord, kan du til enhver tid bruke funksjonen «Glemt passord?».

Kontakt oss på post@aperitif.no dersom du opplever problemer med prosessen.

 

Tilbake til innlogging   

Forsiden akkurat nå
Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets kurs for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fyll kyllinglårene som i denne oppskriften - du blir fornøyd det vet vi
Dagens rett

Fyll kyllinglårene som i denne oppskriften - du blir fornøyd det vet vi

Overrask med en smakfull kyllingrett med sitron- og basilikumcouscous til middag i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken