Matkurs og vinkurs

Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Foto: (Mikhail Spaskov)

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets kurs for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.
22 Juni 2021 - 15:30
iStock-184109833.jpg [668.29 KB]

Gjennom dette unike kurset som er en mini-kokkeskole, starter vi helt fra grunnen av og legger fokus på blant annet god kraft og grunnsauser.  Videre lærer du å lage demi-glace, kalde sauser og oljebaserte dressinger, samt varianter av disse. Du lærer selvfølgelig også å lage fabelaktige supper fra bunnen. 

Under kursets gang får du også bli med på utbeining av fjærkre, filetering av fisk og traktering av skalldyr. 


I tillegg lærer du grunnprinsippene bak steking av kjøtt og kvalitetskjennetegn på kjøtt generelt, og er naturligvis med og lager klassisk garnityr og tilbehør. Det settes også av tid til herlige desserter.

Du får gode tips og råd til forberedning av selskap hjemme, samt planlegging og gjennomføring av disse. Det blir også god tid til å diskutere og rådføre seg med kokkene om ting man ellers lurer på.

Under dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med våre dyktige kokker. Vi kan love deg at du etter dette kurset er godt innsatt i triksene og metodene profesjonelle kokker benytter seg av for perfekte resultater på kjøkkenet hver gang.

Alle deltakere får utdelt et fyldig kompendium ved kursets start som inneholder både teori, praksis, metode og selvfølgelig et hav av oppskrifter. Der blir det også mulighet til å gjøre notater, og skrive ned gode tips og råd kokkene måtte komme med. 

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Dagens rett
Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her