Har du plukket sopp og tyttebær, må su lage denne gryteretten
Med så mye deilig sopp og tyttebær i skogen tjuvstarter vi høstsesongen og serverer en viltgryte med en vri.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
I dag lager vi grillspyd av kveite og reker
Grilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Pinot noir-perler med kjendissignatur
At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk
Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Dette får tennene til å løpe i vann - og med denne oppskriften blir du virkelig helt
At noe så enkelt kan være så godt. Her får du essensen av norsk høst med en internasjonal finish.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Grønne drinker er en fryd for øye og gane - det gjelder også denne
Det er det grønne japanske tepulveret matcha som gir farge til drinken, og med yuzu får den en enda mer japansk profil.
Les hele saken