Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
La deg inspirere til å bli lefsebaker
Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger
Disse kjøttbollene gjør stor lykke på tapasbordet og er enkle å frakte med seg.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.
Les hele saken