Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god
Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
At erter, kjøtt og flesk, er manges yndlingsrett, forstår du fort når du har smakt den
Det er viktig å holde tradisjonsmaten i live. Denne oppskriften er en skikkelig smaksbombe.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen
Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Dette var bestemors favorittdessert
Har du levd noen tiår, husker du sikkert den gammeldagse festdesserten Marte Knipe. Sikre deg oppskriften.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Den kule drinken Salty Dog fortjener mer oppmerksomhet
Kombinasjonen av gin/vodka, grapefrukt og salt er en innertier som gir lyst på mer.
Les hele saken