Mjøderiet gir mjød til folket
Bak en blå lagerport finnes tønner, tanker og esker fylt med en eldgammel kulturdrikk som venter på å få spredd sitt gode rykte: Mjøderiet, det første mikrobryggeriet i Norge som satser fullt ut på mjød.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Denne unike is-sideren er laget for evigheten
Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Se alt det spennende du kan bli med på fremover
De neste månedene har vi planlagt mange spennende vinsmakinger og andre arrangementer du ikke vil gå glipp av.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Overrask med en litt annen vri på pizzaen i kveld
Du blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Slik serverer du falukorv til middag
Falukorv brukes for det meste som pålegg, men kan fint brukes til middag. Men den milde smaken trenger hjelp av andre ingredienser. Denne oppskriften er veldig lett å fikse.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
La deg friste av marsutgaven av Aperitif magasin 2023
Lillehammers finie dining-restaurant, Elv, er avlagt et besøk. Vi har også vært i Tsjekkia og Slovakia, på Martinique og Santorini, hos Bartolo Mascarello og avdekket en av Italias andre hemmeligheter.
Les hele saken