Derfor er crémant de bourgogne så populær i Norge
Crémant de bourgogne er den de fleste drikker når de får et glass crémant i Norge. Bak navnet skjuler det seg mange ulike stiler og opprinnelser fra det som er noen av verdens dyreste steder å dyrke druer. Likevel er prisene moderate.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Sats på store flasker med rosa bobler til 17. maifesten
Disse to produsentene er ikke bare eksperter på bobler, men også denne fargen. Og vi snakker ikke om Champagne.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Når asparges er for dyrt, går du for selvplukket strutseving - helt gratis
Strutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Nå er det dokumentert: Norge har noen av de rimeligste luksusmenyene
Norge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
I dag serverer vi pitabrød med en smak du garantert vil ha mer av
I dag fyller vi pitabrødet med godt krydret kjøtt på kreolsk vis. Krydderblandingen lager du selv.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Med denne får rekesesongen en pangstart
Den er dessuten ekstra gunstig priset (satt ned en 50-lapp fra 8. mai), og byr derfor på veldig god valuta for pengene.
Les hele saken