Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Må testes: Spennende britisk nykomling
For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Mandagen blir perfekt med en pastasalat med skinke og dressing
Kanskje er dette starten på ferien, og da vil vi ha det lettvint. Med denne salaten bruker du opp rester i kjøleskapet - eller finner ingrediensene i nærmeste butikk.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Prøv noe nytt med kongekrabben
Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.
Les hele saken