Bli med på en redningsaksjon - fjorårets rødbeter smaker fantastisk som ovnsbakt - og i en pai
Når du ovnsbaker rødbetene, hentes mer sødme ut, og det matcher godt med salt og syrlig fetaost.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Pinot noir til grillmaten – fra flaske eller boks
Det er sørfransk pinot noir det handler om og sågar laget av økologisk/biodynamisk dyrkede druer og med minimale mengder svovel.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Gi deg selv en herlig forsmak på sommerferien
Om du ikke skal til Mallorca, vil du ha stor glede av disse vinene likevel, for her snakker vi om superstjerner av helt lokale druer.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dobbel ærespris og 30 års jubileum for Bent Stiansen
I tillegg til jubileum har Statholdergaarden gjort seg fortjent til en Michelin-stjerne for 27. gang. Som i hvert fall er solid norgesrekord.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Persille gir veldig god smak til fisk når den bakes på denne måten
Best av alt, siden vi snakker om en midtukedag, er at retten tar veldig kort tid å ferdigstille.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Når aspargesen er på tilbud, eller bare litt slapp, er det dette du skal lage
Aspargesen blir billigere utover forsommeren, og når den er på tilbud eller bare litt på hell, skal du lage suppe.
Les hele saken