Bli med på en reise i fårikålens verden - og bli overrasket over hvor mange vrier som finnes
Noe av det beste høsten har å by på er årets ferske lammekjøtt i skjønn forening med høstens grønnsaker, i dette tilfellet kålen. Mange flotte og varierte oppskrifter venter på deg.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
I oktoberutgaven av Apéritif magasin 2023 får du meksikanske vibber i mengder
Men også innføring i den unike romen fra Guadeloupe samt utviklingen for rødvin fra Alsace og en virkelig skatt fra Loire. Blant annet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Rimelig smak av storhet fra Montalcino
Det er en grunn til at Montalcino har en stor plass i vinelskeres hjerte. Her får du en rimelig smak.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Kyllingfileten blir ekstra god når den pakkes inn på denne måten
Det gjør også at middagen kan spises med hånden, eller så kan retten være det av et større måltid. Restene går i matpakken.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Maten alle snakker om kombinert med tyske toppviner
Mat og vin forenes når kokkene på Betong disker opp med flere retter perfekt kombinert med vinene fra Korrell den 7. november.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Gi lammesteken en smak av Provence denne helgen
Høsten er tiden for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet med lammestek som midtpunkt. Denne oppskriften er en klassiker.
Les hele saken