11. mars i Oslo - Eksklusiv Piemonte-smaking

Bli med på en unik smaking av viner i verdensklasse med Gaia Gaja.
Redaksjonen
21 Februar 2008 - 18:20

Nå kan du bli med på en helt spesiell smaking i det vi får besøk fra et av Italias aller beste vinhus - Gaja.
Begrenset med plasser - meld deg på i dag!
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Smak 11 viner i verdensklasse
Denne kvelden får du møte fjerde generasjon av familien, i det Gaia Gaja tar oss med på en eksklusiv smaking av ikke mindre enn 11 av husets viner til en verdi av kr 7000,-!
 
Du får smake elegante Baroloer og Barbarescoer, samt enkeltvinmarksvinen Sperrs, i to forskjellige årganger!
Levende legende
Vinhuset Gaja har sine røtter tilbake til 1859 da familien åpnet en restaurant i Barbaresco. Her serverte de viner fra sine egne vinmarker, og var blant de aller første som tappet Barbarescoer på flaske.

Angelo Gaja begynte i familiebedriften i 1961, og overtok driften i 1969. Hans fokus på blant annet mindre avlinger, bruk av små eiketønner, temperaturkontrollert gjæring og med et konstant fokus på kvalitet og egenart, har gitt huset og han selv det renomméet det har i dag.

Angelo Gaja har blitt en legende i Piemonte og i vinverden forøvrig, og hans Barbaresco Sori Tildin 1990 var den første vinen i verden til å oppnå 100 poeng i The Wine Spectator.
 
Unn deg selv og gode venner og kjente en enestående opplevelse - meld deg på i dag!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
 
• Rossj Bass 2006 (spesialbestilling, kr 282,-)
• Sugarille 2001 (spesialbestilling, kr 688,-)
• Camarcanda 2004 (spesialbestilling, kr 580,-)
• Barolo Dagromis 2001 (spesialbestilling, kr 367,-)
• Gaja Barolo Dagromis 2003 (spesialbestilling, kr 385,-)
• Gaja Barbaresco 2004 (spesialbestilling, kr 995,-)
• Gaja Barbaresco 2001 (spesialbestilling, kr 1.272,-)
• Langhe Nebbiolo Sperss 2001 (spesialbestilling, kr 931,-)
• Langhe Nebbiolo Sperss 2003 (spesialbestilling, kr 1.078,-)
è Meld deg på her (klikk)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 11. mars 2008, kl. 18.00 - 20:00
Pris: kroner 595,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
 
NB! Kun 70 plasser!

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 05.03.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
Foto: Gaja
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her