13. november i Oslo - Eksklusiv champagnemiddag på Oro

Bli med på en utsøkt seksretters champagne-middag signert av Tina Jacobsen, én av landets fremste kokker.
Redaksjonen
29 Oktober 2007 - 20:40

Dette blir et av høstens store høydepunkter, og et arrangement du definitivt ikke bør gå glipp av!
Gjennom en spesialkomponert seksretters meny satt opp av den høyt premierte kokken Tina Jacobsen, vil du få oppleve hvorfor champagne er verdens beste vin til mat!
Bli med oss på en uforglemmelig aften med noen av verdens beste champagner!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Perfekte kombinasjoner
Denne kvelden får du møte Marc Brevot fra huset Moët & Chandon, som skal ta deg med inn i den fascinerende historien til et av verdens ledende champagnehus.
 
Til den spennende menyen får du servert fire elegante champagner, deriblant to enestående årgangschampagner.
 
I tillegg presenterer vi en helt spesiell kulinarisk opplevelse som avslutning på måltidet - Hennessy Paradis Givré sammen med en delikat sjokoladefondant!
 
Pass på å ikke gå glipp av dette unike arrangementet - meld deg på i dag!
Les mer om Moët & Chandon nederst i denne artikkelen.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Meny
 
Moët & Chandon
Winemakers Dinner
-
Restaurant Oro
13. november 2007
 
Apéritif
Moët & Chandon Brut Impérial
*
Lettrøkt ishavsrøye med spinat og østersskum
Moët & Chandon Brut Impérial
**
Norsk hummer med blomkålcréme og ponzo
Moët & Chandon Grand Vintage 2000
***
Grillet piggvar med vanilje- og pimentosauce
Moët & Chandon Grand Vintage 2000
****
Gjøkalv med cavatelli, jordskokkcréme og vintertrøfler
Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2000
*****
Kokossoufflée med ferskensorbet og syltet fersken
Moët & Chandon Nectar Impérial, sec
******
Sjokoladefondant Hennessy
Hennessy Paradis Givré
***
Kaffe
*

Dette får du servert denne kvelden:
 

è Meld deg på ventelisten her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt

Tid: 13. november 2007, kl. 19.00 - 23:30
Pris: kroner 1.500,-
Sted: Restaurant Oro, Tordenskiolds gate 6 A, 0160 Oslo.

Ring Oro på 23 01 02 40 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 131107.
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 07.11.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
 
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Champagne med prestisje
Siden 1743 har champagnehuset Moët & Chandon levert delikate champagner til så vel vanlige folk som til nobiliteten.
 
Historien til dette berømte champagnehuset startet derimot allerede i 1709, da Claude Moët kjøpte den beste eiendommen for vinproduksjon i Pierry, i utkanten av Epernay.
 
Denne eiendommen skulle bli begynnelsen på et champagneeventyr!
 
I dag omfatter eiendommene til Moët & Chandon mer enn 600 hektar av de beste vinmarkene i hele Champagne, hvorav 50 prosent grand crus og 25 prosent premier crus.
 
Husets champagner kjennetegnes ved deres elegante og generøse karakter av fruktighet og modne toner. Det er denne karakteren som har gjort Moët & Chandon sine champagner så ettertraktet over hele verden.
 
Påmeldingslenken finner du ovenfor.
 
Foto: Moët & Chandon, Eva Brænd
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne gryteretten fikser du på et øyeblikk - og den kan lages kjøttfri
Dagens rett

Denne gryteretten fikser du på et øyeblikk - og den kan lages kjøttfri

Denne oppskriften blir fort familiens store favoritt. Kikerter og kylling er en super kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her