17. november i Oslo - Stor champagnesmaking (venteliste)

Lær mer om denne gudedrikken med en av Champagnes superstjerner, Bruno Paillard.

Vin er lidenskap, og ingenting setter følelsene slik i sving som champagne.
 
Bli med og lær mer om champagne sammen med en av pionerene, og mannen bak et av de mest anerkjente husene i området, Bruno Paillard.
 
Smak seks karakterrike og elegante champagner.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
Lidenskap og ambisjoner
Bruno Paillard kommer fra en tradisjonsrik familie som siden 1704 har vært både vinbønder og champagnemeglere. I 1975 fulgte han i familiens fotspor som champagnemegler, mens han hele tiden lærte seg hemmelighetene bak champagne.
 
Etter seks år som megler, bestemte han seg for at han ville lage en champagne som overgikk alle de eksisterende champagnene i renhet og eleganse. I 1981 opplevde Champagne noe de ikke hadde sett på over et århundre, etableringen av et nytt champagnehus med Bruno Paillard.
 
Nøyaktighet og egen stil
Ingenting er overlatt til tilfeldighetene ved huset, og vinene henter druer fra noen av de beste vinmarkene i Champagne; Oger, Le Mesnil-sur-Oger, Bouzy og Festigny.
 
Stilen på deres champagner er laget for å være en blanding av eleganse og kompleksitet. Her finner du klare, naturlige fargetoner, samt en ekstremt ren fruktighet som er sikret ved utelukkende bruk av kun den første pressingen av druene.
 
Champagne endrer seg mye etter lagring, og en kritisk periode er når man kvitter seg med de døde gjærcellene i vinen, det såkalte dégorgement. På hver enkelt flaske av Paillard sine viner vil du finne en dato for når den spesifikke flasken gjennomgikk denne prosessen, noe som er viktig for utviklingen av vinen over tid.
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
Unikt område og unike viner
Kun champagne er champagne, og denne kvelden vil du virkelig få oppleve hvorfor dette regnes som verdens beste drikk.
 
Bruno Paillard selv viser deg denne kvelden hvordan jordsmonnet har en innvirkning på vinene. Du får selv smake hvor mye tidspunktet for dégorgement har å si for vinenes utvikling, og du får oppleve forskjellige årgangschampagner.
Unn deg selv og gode venner en helt spesiell opplevelse - meld deg på i dag.

Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Bruno Paillard Vintage 1999, brut kr 538,- (62319 - tilleggsutvalg fra november)
 

è Meld deg på her (klikk)
 
Arrangementet er nå avholdt.
 
Tid: 17. november 2008 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 10.11.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail .
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Kommende kurs

Til toppen