6. & 8. November - Smak 11 utsøkte cognacer

Bli med på en enestående smaking av cognacer - den eldste er hele 70 år gammel!
Redaksjonen
19 Oktober 2007 - 19:30

Cognacelskere i Oslo og Tromsø - gled dere!
 
Bli med og smak et spennende utvalg fra porteføljen til et av Norges mest populære cognachus - Bache-Gabrielsen.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor

11 cognacer på én kveld
Denne kvelden har vi satt opp ikke mindre enn 11 cognacer for deg. Blant annet får du smake fire cognacer i den nye serien til Bache-Gabrielsen, Pure & Rustic, som ble lansert på polet i 2006.

Vi serverer også tre cognacer som er kreert av Toralf Bølgen og Jean-Philippe Bergier i fellesskap. Restauratør og vinkjenner Toralf Bølgen havnet hos Bache-Gabrielsen da han så seg rundt etter noen som kunne lage en cognac som passet hans egen smak.
 
Resultatene av samarbeidet heter Cuvée Anna No. 99 VS, Cuvée Maria No 99 XO og Cuvée Solène No 99 Vieux - du får smake alle tre.

Vi gir oss heller ikke før du har smakt den 70 år gamle cognacen, Hors d'Age, fra Grande Champagne, samt en rekke andre cognacer fra deres store sortiment.

Foredragene vil foregå på norsk.

 
100 år med tradisjoner
Det er ingen ringere enn kjellermester Jean Philippe Bergier og vår egen Toralf Bølgen som beretter den fascinerende historien om det en gang lille cognachuset i Frankrike og hvordan de lager denne umåtelig populære drikken.

I 2005 kunne huset feire sine 100 år som cognacprodusent, og de siste to årene har en rekke nye cognacer uten tilsetningsstoffer blitt lansert av Bache-Gabrielsen.
 
Du får selvsagt smake flere av disse!

Påmeldingslenken finner du nedenfor

Gå ikke glipp av denne enstående smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Du får smake følgende cuveer fra Bache-Gabrielsen:

 
è Meld deg på her - Oslo (klikk)
Dette arrangementet er nå avholdt.

Tid: 6. november 2007 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 395,-
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.
 
è Meld deg på her - Tromsø (klikk)
Dette arrangementet er nå avholdt.

Tid: 8. november 2007 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 395,-
Sted: Radisson SAS Hotel, Sjøgata 7, 9259 Tromsø.

Ring 77 60 00 00 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med BG OSLO / TROMSØ. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering.
 
Melder du deg av etter avbestillingsfristen 31.10.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Send en mail.
 
 
Foto: Bache-Gabrielsen
 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her